Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:56 12 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce avere are Mihaela Marțolea, consilier juridic al Agenției pentru Protecția Mediului Constanța (DOCUMENTE)

ro

10 May, 2023 00:00 1630 Marime text
  • În Secțiunea Document puteți consulta declarațiile de avere și de interese ale Mihaelei Marțolea, consilier juridic în cadrul Agenției de Protecție a Mediului Constanța.
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Mihaelei Marțolea, consilier juridic în cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța.
 
În declarația de interese din 9 mai 2022 completată de Mihaela Marțolea nu este menționat niciunul.
 
În declarația de avere completată pe 11 mai 2022, Mihaela Marțolea a menționat un apartament în Constanța, de 38 mp, cumpărat în 2018, la proprietari fiind menționat Statul Român.
 
În continuare, consilierul juridic al APM Constanța a notat două autoturisme, o Mazda din 2013 și un Peugeot din 2007, ambele deținute în baza unor contracte de vânzare-cumpărare.
 
La capitolul datorii, a fost menționat un credit contractat în 2019 și scadent în 2024, cu o valoare de 48.000 de lei.
 
Venitul anual realizat de Mihaela Marțolea s-a ridicat la 48.000 de lei, reprezentând salariul încasat de la Agenția de Protecție a Mediului Constanța.
 
Mențiuni similare sunt cuprinse și în declarațiile de avere și interese din anii anteriori ale consilierului juridic Mihaela Marțolea, de la APM Constanța.
 
În Secțiunea Document puteți consulta declarațiile de avere și de interese ale Mihaelei Marțolea, consilier juridic în cadrul Agenției de Protecție a Mediului Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Declarație de avere – Mihaela Marțolea, consilier juridic la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța (document)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii