Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:43 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce avere are Edmond Andrei Vîlcu, inspector ecolog la ARBDD Tulcea (DOCUMENTE)

ro

02 Apr, 2022 00:00 1566 Marime text
 
  • În secțiunea destinată veniturilor salariale, Edmond Andrei Vîlcu a declarat 52.501 lei de la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea, în timp ce soția sa, asistent medical la Spitalul Județean Tulcea, a primit 38.909 lei.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Edmond Andrei Vîlcu, inspector ecolog în cadrul Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea.
 
În ultima declarație de avere, prezentă pe site-ul instituției și înregistrată la data de 21 mai 2021, Edmond Andrei Vîlcu, inspector ecolog în cadrul Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea, a consemnat că deține, din 2007, o jumătate dintr-un teren în suprafață de 1000 mp, în comuna Kogălniceanu, județul Tulcea, dar și o jumătate dintr-un apartament, în Tulcea, în suprafață de 62 mp, bun dobândit în 2013.  
 
Inspectorul ecolog Edmond Andrei Vîlcu mai deține un auto marca VW, model Golf, fabricat în 2002.
 
În secțiunea destinată veniturilor salariale, Edmond Andrei Vîlcu a declarat 52.501 lei de la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea, în timp ce soția sa, asistent medical la Spitalul Județean Tulcea, a primit 38.909 lei.
 
Conform propriilor declarații, Edmond Andrei Vîlcu nu are interese.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale lui Edmond Andrei Vîlcu.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Declaratii de avere
Camelia Spulbatu, consilier ARBDD Tulcea, un apartament și o mașină (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii