Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:12 23 05 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce avere are Doinița Elena Corban, șef secție la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (DOCUMENTE)

ro

27 Apr, 2022 00:00 548 Marime text
Sediu DRDP Constanța 
 
  • La categoria veniturilor din salarii, Doinița Elena Corban a declarat suma de 165712 lei (salariul), în timpă ce soțul său a primit 37.500 lei – director tehnic la SCCF Galați și 220.000 lei ca diriginte de șantier (PFA).
 
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Doiniței Elena Corban, șef secție la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.
 
În declarație de averecompletată la data de 12 ianuarie 2022, Doinița Elena Corban a consemnat că deține o jumătate dintr-un teren intravilan, în Brăila, în suprafață de 470 mp, o jumătate dintr-o casă de locuit tot în Brăila, de 100 mp., două auto (un Opel Astra – fabricat în 2015 și un Suzuki Vitara – fabricat în 2021). În declarația de avere mai sunt consemnate șapte depozite bancare sau echivalente (aprox. 920 mii lei și 4450 USD). 
 
La categoria veniturilor din salarii, Doinița Elena Corban a declarat suma de 165712 lei (salariul), în timpă ce soțul său a primit 37.500 lei – director tehnic la SCCF Galați și 220.000 lei ca diriginte de șantier (PFA).
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale Doiniței Elena Corban.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Declaraţii de avere
Genoveva Buşu, din cadrul Spitalului Municipal Medgidia deţine 1/2 dintr-un apartament, o casă şi un spaţiu comercial (DOCUMENTE)

 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii