Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:05 27 09 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce avere are consilierul juridic al ARBDD (DOCUMENTE)

ro

14 Feb, 2022 00:00 1572 Marime text
  • La capitolul bunuri mobile, consilierul a menționat trei autoturisme, un Dacia Duster din 2010, un Hyundai din 2017 și un Mercedes din 2019, ultimul fiind luat în leasing.
  • În declarația de interese completată de consilierul juridic al ARBDD, Daniela Felicia Onose a precizat că este administrator al Tezor Complex SRL.
  • În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale Danielei Felicia Onose, consilier juridic al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (A.R.B.D.D.) Tulcea.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Danielei Felicia Onose, consilier juridic al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (A.R.B.D.D.) Tulcea.
 
Potrivit documentului completat în luna mai 2021, consilierul juridic deține împreună cu soțul o casă în satul Mineri, din județul Tulcea, imobilul fiind ridicat în 2012 și având o suprafață de 250 mp.
 
La capitolul bunuri mobile, consilierul a menționat trei autoturisme, un Dacia Duster din 2010, un Hyundai din 2017 și un Mercedes din 2019, ultimul fiind luat în leasing.
 
Daniela Felicia Onose a precizat în declarația de avere că are un credit, contractat în 2007, pentru 30 de ani, cu o valoare de 56.000 de euro.
 
În calitate de consilier juridic al ARBDD, aceasta a realizat un venit anual de 45.065 de lei, în timp ce soțul său, inginer electromecanic, a realizat un venit anual de 98.000 de lei, sumă încasată de la Thome Ship Management.
 
Firme și cifre
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 13 februarie 2022, firma Thome Ship Management a fost înființată în 2006 și se ocupă de „alte servicii de furnizare a forței de muncă“.
 
Acțiunile sunt deținute de Sorin Brânză (45%), Ovidiu Șagău (45%) și Mihai Șagău (10%), iar administratori sunt Sorin Brânză și Ovidiu Șagău.
 
Pe de altă parte, în declarația de interese completată de consilierul juridic al ARBDD, aceasta a precizat că este administrator al Tezor Complex SRL.
 
Conform Confidas.ro, platformă consultată la data de 13 februarie 2022, firma Tezor Complex a fost înființată în 2019 și se ocupă de „activități ale agențiilor turistice“.
 
Asociat unic și amdinistrator este Daniela Felicia Onose.
 
Încă de la înființare, firma are un bilanț pozitiv, astfel că, în 2019, aceasta a avut doi angajați, profitul a fost de 8.173 de lei, iar cifra de afaceri a fost 9.000 de lei.
 
În 2020, au fost 0 angajați, profitul a fost 21.782 de lei, iar cifra de afaceri a fost 33.300 de lei.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale Danielei Felicia Onose, consilier juridic al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (A.R.B.D.D.) Tulcea.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Declarații de avere. Mirela Nițu, consilier superior la ARBDD Tulcea are un apartament și un autoturism (DOCUMENT)
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii