Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:21 18 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averile angajaților AJOFM Constanța Ce inspector superior nu deţine terenuri, clădiri şi nici autoturisme (documente)

ro

12 Mar, 2017 14:53 1827 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În mai multe ediţii, vom prezenta declaraţiile de avere şi de interese ale angajaţilor Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Constanţa. Continuăm astăzi cu cele ale inspectorului superior Liliana Matei (punct de lucru Mangalia).

Potrivit declaraţiei de avere completată în luna mai 2016, Liliana Matei nu deţine terenuri, clădiri şi nici autoturisme. De menţionat că nu are bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal, a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro.

În ceea ce priveşte veniturile realizate în anul fiscal 2015, a încasat 37.068 lei de la AJOFM Constanţa.  
 
De asemenea, şi în declaraţia de avere publicată în iunie 2015, a menţionat că nu are în proprietatea sa terenuri, clădiri sau autoturisme. Singura diferenţă este că salariul era mai mare.

În secţiunea „Documente” puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii