Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:10 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea şi interesele subprefectului Levent Accoium, fost angajat al Primăriei Constanţa (documente)

ro

27 Apr, 2015 00:00 5075 Marime text
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţiile de avere şi de interese ale subprefectului judeţului Constanţa Levent Accoium, numit în această funcţie cu susţinerea UDTR. Potrivit declaraţiei de avere depuse pe 29 mai 2014, reprezentantul Guvernului în teritoriu la Constanţa deţine jumătate dintr-un teren agricol de 500 de metri pătraţi în comuna Cumpăna, dobândit în 2008 prin cumpărare, şi un apartament de 66,27 mp în municipiul Constanţa, achiziţionat tot prin cumpărare, în 2003. Subprefectul nu are însă niciun autoturism. Totodată, el nu deţine bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro.

Levent Accoium nu are conturi şi depozite bancare, plasamente şi investiţii directe, dar nici datorii.
În ceea ce priveşte veniturile din anul fiscal anterior completării acestei declaraţii de avere, în documentul menţionat figurează un salariu de 12.595 de lei realizat ca angajat al Primăriei Constanţa şi alocaţia copilului, în valoare de 200 de lei.

Singurul interes specificat în declaraţia de interese completată pe 29 mai 2014 de subprefectul Levent Accoium este calitatea de membru al Uniunii Democrate Turce din România (UDTR).
Amintim că, până la momentul numirii în funcţia de subprefect al judeţului Constanţa, Levent Accoium a fost inspector la Direcţia Organizare Informatizare din cadrul Primăriei Constanţa. De asemenea, potrivit declaraţiilor lui Osman Fedbi de la momentul numirii lui Accoium, acesta din urmă a fost angajat al SPIT Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii