Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:48 17 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce a stabilit Viorica Dăncilă să facă fostul subprefect al judeţului Constanţa, Levent Accoium

ro

16 Oct, 2018 08:54 1081 Marime text
În Monitorul Oficial al României, a fost publicată decizia cu numărul 275 din data de 15 octombrie 2018, privind detaşarea fostului subprefect al judeţului Constanţa, Levent Mustafa Accoium la Ministerul pentru Mediu de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, cu calitatea de secretar general adjunct.
 
Astfel, conform deciziei menţionate, se decide exercitarea cu caracter temporar, prin detaşare, a funcţiei publice vacante din categoria înalţilor funcţionari publici de secretar general adjunct al Ministerului pentru Mediu de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat de către Levent Mustafa Accoium. 
 
Propunerea a fost formulată de către Ministerul pentru Mediu de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat printr-o adresă la data de 25 septembrie, iar premierul Viorica Dăncilă a semnat decizia pentru detaşare la data de 15 octombrie.
 
Reamintim că la data de 20 septembrie, a fost semnată de către primul ministru Viorica Dăncilă, hotărârea privind încetarea exercitării a funcţiei de subprefect al judeţului Constanţa, fiind publicată la aceeaşi dată în Monitorul Oficial
 
Citeşte şi
Monitorul Oficial. Levent Mustafa Accoium, eliberat din funcţia de subprefect al județului Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii