Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:04 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce ordin a emis Ioan Albu în ultima zi de mandat în calitate de prefect al judeţului Constanţa?

ro

07 Jul, 2018 00:00 2373 Marime text
În ultima zi de mandat în calitate de reprezentant al Guvernului în teritoriu, Ioan Albu a emis un ordin prin care a delegat atribuţiile temporare de prefect al judeţului subprefectului Dumitru Jeacă. Cum subprefectul desemnat se află în concediu de odihnă până pe 16 iulie, atribuţiile au ajuns timp de o săptămână la celălalt subprefect al judeţului Constanţa, Levent Accoium.
 
Începând însă cu data de 16 iulie, subprefectul Dumitru Jeacă va exercita atribuţiile de prefect, cu caracter temporar, până la numirea unei alte persoane de către ministrul Afacerilor Interne.
Vă reamintim că joi Guvernul a aprobat încetarea exercitării funcţiei de prefect al judeţului Constanţa de către Ioan Albu.
 
Săptămâna trecută, Ioan Albu i-a trimis ministrului Carmen Dan solicitarea de încetare a exercitării funcţiei publice de prefect, invocând motive personale.
 
Ioan Albu a fost învestit în funcţia de prefect pe 10 iulie 2017, la propunerea PSD, iar înainte a ocupat funcţia de director al Direcţiei pentru Agricultură a Judeţului Constanţa.

Citeşte şi:

 Oficial din această noapte. Ce scrie în Hotărârea de Guvern despre eliberarea din funcţia de prefect al Constanţei a lui Ioan Albu (text integral)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii