Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:05 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea și interesele lui Rareș Andrei Macovei, inspector în cadrul Consiliului Județean Constanța (DOCUMENTE)

ro

25 Oct, 2022 00:00 1750 Marime text
  • Rareș Andrei Macovei nu are terenuri sau case în posesie
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Rareș-Andrei Macovei, inspector la Direcția Generală Urbanism și Amenajarea Teritoriului, în Consiliul Județean Constanța.
 
Prima declarație de avere completată a fost la numire, la final de octombrie 2021, unde Rareș Andrei Macovei nu avea bunuri mobile sau imobile. Nu a realizat venituri în anul fiscal anterior și nu a declarat interese.
 
Conform declarației din anul 2022, completată la data de 23 mai 2022, inspectorul a declarat un cont deschis la Raiffaisen Bank, deschis anul acesta, cu un sold de 10.000 lei. Totodată, a declarat un credit contractat în anul 2022, scadent în anul 2027, cu o valoare la zi de 74.000 lei. Ca venituri, Rareș Andrei Macovei a declarat un venit de 8.021 lei pe anul fiscal anterior. Totodată, a mai precizat venituri din pensie alimentară, în valoare de 12.000 lei.
 

În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale lui Rareș-Andrei Macovei.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 


Citește și:

Declarație de avere. Raluca Andreea Labeș, șef Serviciu în Consiliul Județean Constanța, averea, interesele și afacerile soțului (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii