Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:18 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avere și interese Ce mențiuni sunt făcute în declarațiile de avere și interese ale lui Marian Iorucu, șef centru la DGASPC Constanța (DOCUMENTE)

ro

06 Apr, 2023 00:00 1285 Marime text
  • Conform declarației de avere, depusă în anul 2022, Marian Iorucu deține o casă de locuit de 220 mp
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Marian Iorucu, șef centru la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.
 
Conform declarației de avere, depusă în anul 2022, Marian Iorucu deține o casă de locuit de 220 mp, în Constanța, dobândită în anul 2019, unde are cotă parte de 50%. Totodată, mai deține două autovehicule, un BMW x1, fabricat în 2010 și un Ford Mondeo MK3, fabricat în anul 2001. De asemenea, are un credit la Raiffeisen Bank, contractat în 2019, scadent în 2034, cu o valoare la zi de 184.000 lei.  
 
Marian Iorucu a declarat un salariu de 76.335 lei, de la DGASPC Constanța, în timp ce soția are declarat un venit de 52.238 lei de la școala gimnazială. Totodată, pentru copil, soții Iorucu au încasat o alocație de 2.539 lei.
 
Conform declarației de interese, nu au fost făcute mențiuni.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale lui Marian Iorucu.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:

Liliana Iliana, șef centru la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii