Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:28 02 06 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liliana Iliana, șef centru la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

ro

01 Apr, 2023 00:00 1294 Marime text

 
  • Liliana Iliana este șef centru la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.
  • În declaraţia de avere depusă în 2022, Liliana Iliana a înscris un autoturism, trei active financiare și un credit bancar.
  • Liliana Iliana nu a menționat interese.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Lilianei Iliana, șef centru la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.
 
În declaraţia de avere completată pe 7 aprilie 2022, Liliana Iliana a menționat că, împreună cu familia, deține un autoturism. De asemenea, în document sunt înscrise și trei active financiare, și un credit bancar.

Autoturismul este marca Chevrolet, an de fabricație 2008 și a fost dobândit prin contract de vânzare - cumpărare.
 
Cele trei active financiare sunt:
 
- cont curent sau echivalente (inclusiv card) - 6.124,13 euro (deschis în anul 2005 la Banca Comercială Română);
- cont curent sau echivalente (inclusiv card) - 1.351,80 lei (deschis în anul 2008 la Banca Comercială Română);
- fonduri de investiții (inclusiv pensii private sau alte sisteme de acumulare) - 22.529,62 lei (deschis în anul 2009 la Banca Comercială Română).
 

Potrivit declarației de avere, în anul 2020 a fost contractat, la Raiffeisen Bank, un credit bancar în valoare de 78.200 lei, scadent în 2025. 
 
La secțiunea „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Liliana Iliana a menționat veniturile sale din salarii, în sumă de 78.717 lei, ca șef centru la DGASPC Constanța.
 
Liliana Iliana nu a menționat interese.
 
Declarații anterioare
 
În declarația de avere înregistrată pe 20 mai 2021, completată pe 12 mai 2021 în calitate de șef centru la CRRN (Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică) Artemia Techirghiol, Liliana Iliana a menționat autoturismul Chevolet (Aveo), două active financiare și creditul de la Raiffeisen Bank.
 
Activele financiare sunt:
 
- depozit bancar sau echivalente - 17.155,21 lei (deschis în anul 2019 la BCR);
- cont curent sau echivalente (inclusiv card) - 14.142,76 euro (deschis în anul 2008 la BCR).
 
Veniturile anuale ale Lilianei Iliana aferente acestei declarații au cuprins valoarea de 86.788 (monedă neprecizată), ca șef centru la DGASPC Constanța.
 
Nici de această dată, Liliana Iliana nu a menționat interese.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale Lilianei Iliana.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Ana-Maria Aneculăesei - Baciu, șef birou la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii