Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:54 28 02 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afrodita Violeta Preda, șef serviciu în Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, averea și interesele (DOCUMENT)

ro

24 Feb, 2023 00:00 1522 Marime text

 
 
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Afroditei Violeta Preda, șef serviciu la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța
  • Potrivit declarației de avere, angajata DGASPC deține 50% dintr-un teren intravilan de 507 mp, dobândit în 2016 și 50% dintr-o casă de locuit de 153 mp, dobândită în același an. Atât terenul cât și casa sunt în Valu lui Traian
  • Aceasta a mai declarat și un autoturism marca Ford, an de fabricație 2017
  • La capitolul venituri, Preda a încasat în ultimul an fiscal, salarii de 61.270 lei, în timp ce soțul său a avut venituri de 324.000 lei încasate de la companie de crewing
 
 
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Afroditei Violeta Preda, șef serviciu la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.
 
Potrivit declarației de avere, angajata DGASPC deține 50% dintr-un teren intravilan de 507 mp, dobândit în 2016 și 50% dintr-o casă de locuit de 153 mp, dobândită în același an. Atât terenul cât și casa sunt în Valu lui Traian.

Aceasta a mai declarat și un autoturism marca Ford, an de fabricație 2017.

Angajata DGASPC are și două credite bancare, unul scadent în 2023, în valoare de 82.800 lei și un altul, scadent în 2046 în sumă de 248.000 lei.

La capitolul venituri, Preda a încasat în ultimul an fiscal, salarii de 61.270 lei, în timp ce soțul său a avut venituri de 324.000 lei încasate de la companie de crewing.

Familia a încasat și alocația de stat pentru copii în sumă de 2.568 lei.
 
În ceea ce privește declarația de interese, Afrodita Violeta Preda a precizat că este membru în Sindicatul Sanitas.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale Afroditei Violeta Preda. 


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

A renunțat la afaceri și acum este bugetar! Silviu-Mihai Marcoșanu, director executiv al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii