Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:11 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu, declaraţii de avere Daniela Otilia Caraman, opt conturi bancare şi o moştenire de 15.000 mp de teren agricol (documente)

ro

24 Feb, 2018 00:00 2440 Marime text
Daniela Otilia Caraman, şef serviciu Reglementări aeronautice, asigurarea calităţii şi de relaţii publice, a moştenit, în 2007, 15.000 mp de teren agricol. Potrivit declaraţiei de avere, Caraman deţine la trei bănci comerciale opt conturi în lei şi valută, în care a economisit 95.835 de lei şi 18.278 de euro.
 
În ultimul an, a încasat de la SN Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu un salariu de 48.892 de lei. Daniela Otilia Caraman nu declară interese.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale Danielei Otilia Caraman, şef serviciu Reglementări aeronautice, asigurarea calităţii şi de relaţii publice în cadrul SN Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu. 

Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii