Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:08 18 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce indemnizație încasează Gabriel Monea din postura de administrator provizoriu al Societății Naționale Aeroportul Internațional de la Mihail Kogălniceanu

ro

12 Feb, 2021 00:00 1438 Marime text
  • Acționarilor Societății Naționale Aeroportul Internațional de la Mihail Kogălniceanu SA au adoptat mai multe decizii
  • Printre hotărâri a fost și revocarea Mirelei Florența Matichescu din funcția de administrator provizoriu al AIMK, dar și numirea lui Gabriel Monea în funcția de administrator provizoriu al Aeroportului
  • Monea, care este administratorul public al județului Constanța va încasa o indemnizație fixă lunară egală de 4.631 lei brut
  • Mandatul său are o durată de patru luni, cu posibilitatea prelungirii, pentru motive temeinice, până la șase luni


Adunarea Generală a acționarilor Societății Naționale Aeroportul Internațional de la Mihail Kogălniceanu SA a adoptat mai multe decizii în ședința organizată la sfârșitului anului trecut.
Potrivit Monitorului Oficial, acționarii au luat act de raportul asupra activității de administrare a S.N. Aeroportul Internațional Mihail KogăIniceanu Constanța pe semestrul 1 a anului 2020.
Totodată, membrii Adunării Generale a Acționarilor au amânat discutarea aprobării serviciilor juridice pentru procedura de expropriere a imobilelor situate pe amplasamentul lucrărilor de utilitate publică de interes național privind obiectivul de investiții "Amenajare bandă piste și RESA''.Acționarii au mai aprobat revocarea Mirelei Florența Matichescu din funcția de administrator provizoriu al AIMK începând cu data de 9 decembrie 2020, precum și numirea lui Gabriel Monea în funcția de administrator provizoriu al AIMK Constanța, începând cu aceeași dată.

Mandatul lui Monea are o durată de patru luni, cu posibilitatea prelungirii, pentru motive temeinice, până la șase luni.
Monea va încasa o indemnizație fixă lunară egală cu cea a membrilor Consiliului de Administrație în funcție anterior datei prezentei cooptări, în cuantum de 4.631 lei brut.
Gabriel Monea este administratorul public al județului Constanța din 2 noiembrie 2020.

Vă reamintim, Mirela Matichescu a fost înlocuită tot la sfrâșitul anului trecut și din Asociația de Dezvoltare Intercomunitară - ITI Delta Dunării.
Președintele CJ l-a numit în ITI Delta Dunării pe consilierul său personal, Ionuț- Cornel Ionescu, fost director Unifarm SA.Citește și:

Cine a înlocuit-o pe Mirela Matichescu în Asociația ITI Delta Dunării

Președintele CJ Constanța, Mihai Lupu și-a făcut echipa. Și-a desemnat consilierii personali, pe administratorul județului dar și pe șeful Corpului de Control (documente)

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii