Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:18 24 03 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Achiziţie recentă a UNPR-ului Patru autoturisme, „îngrămădite“ în garajul directorului AIMK, Bogdan Artagea (documente)

ro

21 Oct, 2015 00:00 1894 Marime text


Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control şi funcţionarii publici aveau obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului 2014.

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, cotidianul ZIUA de Constanţa vă prezintă averea directorului Aeroportului Internaţional „Mihail Kogălniceanu”, Ionuţ Bogdan Artagea.
 
Potrivit celei mai recente declaraţii de avere, completată pe data de 9 martie a acestui an, Ionuţ Bogdan Artagea nu deţine niciun teren şi nicio clădire. El are, în schimb, patru autoturisme, dobândite prin cumpărare: un Audi A6, o Skoda Fabia, un Mini Cooper şi un Volvo XC60. Directorul AIMK nu are bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult şi nici colecţii de artă a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro.
 
Aşa cum reiese din declaraţia de avere, Bogdan Artagea nu are conturi şi depozite bancare, nici plasamente, investiţii directe şi împrumuturi acordate. Are, în schimb, datorii: un credit de 12.000 de euro, de la CEC Bank, scadent în 2018, un altul de 44.000 de lei, de la BRD-GSG, scadent în 2016, unul de 5.000 de lei, de la Raiffeisen Bank, scadent în 2016, şi încă unul, de 84.400 de lei, de la BRD-GSG, scadent în 2020.

În ceea ce priveşte veniturile, Bogdan Artagea a câştigat, în anul fiscal anterior completării declaraţiei de avere, de la AIMK, mai multe sume: 78.653 de lei, venit din salarii la funcţia de bază - contract individual de muncă, 1.200 de lei, venit din salarii în afara funcţiei de bază - indemnizaţie C.S.S.M, 1.896 de lei, venit din salarii în afara funcţiei de bază - comisie paritară. Ca profesor, soţia lui Bogdan Artagea a realizat, în aceeaşi perioadă de timp, 25.546 de lei, de la Casa Corpului Didactic Constanţa.
 
Declaraţia de interese a directorului general al AIMK este „nud“, însă, anul acesta, Artagea a intrat în rândul progresiştilor.

Citeşte şi
„Aşa a fost să fie, aşa am simţit acum“: Directorul Aeroportului „Mihail Kogălniceanu“ s-a înscris în UNPR (document)

Ti-a placut articolul?

Comentarii