Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:42 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Soţia istoricului Adrian V. Rădulescu a încetat din viaţă

ro

15 Jan, 2019 12:01 2467 Marime text

Un mesaj trist avea să vină în urmă cu puţin timp din partea conf. univ. dr. Anca Constantin, fiica istoricului Adrian V. Rădulescu: „Mama a plecat ieri, ziua în care s-a căsătorit cu tata, acum 60 de ani. Vă mulţumesc pentru sentimentul de recunoaştere şi împlinire pe care i l-aţi oferit, la sfârşitul vieţii!”.

Cu-adevărat, de-a lungul campaniei pe care cotidianul ZIUA de Constanţa s-a străduit să o dedice în 2018 marii personalităţi care a fost istoricul Adrian V. Rădulescu, deşi suferindă, Ştefania Rădulescu ne-a susţinut moral, ba chiar a mijlocit legătura cu diverse persoane care l-au cunoscut pe cel alături de care a stat la bine şi la greu timp de patru decenii.

Economist la Banca Naţionala, despre Ştefania Rădulescu aveam să aflăm numai cuvinte deosebite, cel mai adesea fiind caracterizată drept o persoană modestă, dar de care te ataşai foarte uşor prin blândeţea tonului.

Corpul neînsufleţit se află depus la Casa Albastră. Înhumarea va avea loc mâine, la ora ora 12,30, la Cimitirul Central.

Dumnezeu s-o ierte şi să o odihnească în pace!

Suntem alături de familie şi transmitem sincere condoleanţe din partea colectivului redacţional ZIUA de Constanţa!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii