Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:29 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DRDP Constanța, în doliu în urma decesului motociclistului de pe A4- „Rămane pentru totdeauna în conștiință puterea lui de muncă, grija firească de copii și familie“

ro

01 Nov, 2023 18:56 3269 Marime text
foto: Pexels
Autostrada A4 a fost scena unei tragedii la data de 30 octombrie, când un motociclist în vârstă de 43 de ani și-a pierdut viața într-un accident grav. 

Acesta era angajat al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța și  ar fi făcut naveta cu motocicleta în momentul producerii tragediei. Echipele de intervenție s-au deplasat imediat la fața locului, dar din păcate, medicul de pe elicopterul Smurd a declarat decesul. 

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 43 de ani, ar fi condus o motocicletă și, din cauze care urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul direcției, lovind parapetul median, transmite IPJ Constanța.

DRDP Constanța este în doliu. 

Rămane pentru totdeauna în conștiință puterea lui de muncă, dragostea de viață, grija firească de copii, familie și stima față de colegi.

Rămane cu durere în inimile noastre, a colegilor și a colaboratorilor, transmit colegii cu durere. 



Iată postarea de pe pagina de Facebook a Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța:
 
Cu profundă durere și regret, vă anunțăm că s-a stins din viată, prematur, pe neașteptate, un coleg și un prieten, Inginer MOCANU PAUL NICOLAE – Șeful Serviciului de Întreținere Drumuri D.R.D.P. Constanța.

Rămane pentru totdeauna în conștiință puterea lui de muncă, dragostea de viață, grija firească de copii, familie și stima față de colegi.

Rămane cu durere în inimile noastre, a colegilor și a colaboratorilor.

Exprimăm condoleanțe și sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor și colegilor.

Dumnezeu sa-l odihnească în pace!- se arată în conținutul postării. 



Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 30 octombrie a.c., în jurul orei 16.20, polițiști din cadrul Brigăzii Autostrăzi -  Biroul de Poliție Autostrada A2  București – Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că, pe Autostrada A4, s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 43 de ani, ar fi condus o motocicletă și, din cauze care urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul direcției, lovind parapetul median.

În urma accidentului rutier, bărbatul a decedat.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.


Citește și:

Accident mortal ConstanțaUPDATE. Un motociclist a murit în urma unui eveniment rutier pe autostrada A4 (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii