Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:00 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident mortal pe autostrada A4, Ovidiu – Agigea! Prima condamnare (FOTO+VIDEO)

ro

18 Jan, 2023 14:43 3582 Marime text


Un bărbat de 65 de ani a fost condamnat de Judecătoria Constanța la pedeapsa închisorii de 1 an și 6 luni, pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă.
 
În actul de sesizare a instanței, în esență, s-a reţinut că la data de 20.01.2020, în jurul orelor 18.31, inculpatul a condus un autoturism marca Opel, model Vectra, pe autostrada A4. Ajuns la intersecția cu DN 39A, șoferul nu ar fi adaptat viteza și a colizionat cu parapetul metalic de protecție, accidentând o femeie, de 83 de ani, pasageră pe locul dreapta spate a autoturismului său, provocând astfel decesul acesteia.
 
Decizia nu este una definitivă, ea putând fi contestată la Curtea de Apel Constanța.
 
Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Tragedie rutieră la Tulcea! Se așteaptă verdictul judecătorilor din Constanța
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii