Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:54 11 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doliu la Constanţa La 11 ani de la moartea lui Constantin Ofiţerescu, s-a stins din viaţă şi soţia fostului mare antrenor (galerie foto)

ro

01 May, 2018 10:16 4336 Marime text
La 11 ani de la moartea lui Constantin Ofiţerescu, s-a stins din viaţă, la vârsta de 81 de ani, şi soţia fostului mare antrenor de lupte, Ecaterina Adriana.

Aceasta îşi doarme somnul de veci în Cimitirul Central din Constanţa, având mormântul alături de cel al reputatului tehnician.

La înmormântare au fost prezenţi atât reprezentanţi ai CS Farul Constanţa, cât şi prieteni din lumea luptelor şi a sportului constănţean.

Colectivul CS Farul Constanţa şi alte structuri sportive au transmis sincere condoleanţe familiei îndoliate.

Îi vom purta amintire veşnică familiei Ofiţerescu, un cuplu care a avut o mare calitate morală, a declarat Ilie Floroiu, fostul director al CS Farul.


Mesaje de condoleanţe au transmis şi Elena Frîncu, fosta şefă a DJST Constanţa, conducătorii Asociaţiei Judeţene de Lupte Constanţa, dar şi alţi reprezentanţi ai sportului de la mal de mare.   
 
De-a lungul unei cariere nepereche de 42 de ani, Constantin Ofiţerescu a pregătit sportivi renumiţi, campioni olimpici, mondiali şi europeni, precum Ion Draica, Ştefan Negrişan, Constantin Alexandru, Sorin Herţea, Ion Manu, Ender Memet, Gheorghe Zaharia, Anton Arghira, Ion Irimiciuc, Valentin Rebegea sau Iancu Vanghelie.

Constantin Ofiţerescu a mai primit în timpul vieţii titlul de maestru al sportului şi Ordinul Meritul Sportiv clasa a 3-a.

Fostul mare antrenor s-a stins din viaţă pe 11 februarie 2007.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii