Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:33 27 09 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doliu la Catedrala Arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța. A murit preotul Daniel Toiu

ro

12 Feb, 2022 10:27 10510 Marime text


Ieromonahul Daniel Toiu, unul dintre cei mai apreciați slujitori de la Catedrala Arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța a murit în noaptea de vineri spre sâmbătă, 12 februarie, la vârsta de 48 de ani. 

Ieromonahul Daniel Toiu slujea la Catedrală de 17 ani, din anul 2005.
 

„A plecat la cele veșnice în această noapte un corifeu al Catedralei Arhiepiscopale din Constanța, pr. protosinghel Daniel Toiu, a plecat grăbit și pe neașteptate, dar pregătit pentru Liturghia Cerească.

Dumnezeu sa te odihnească în rândul celor drepți părinte bun, stâlp de nădejde ce mi-ai fost la Catedrală, îndrumător al practicanților în slujirea preoțească și povățuitor al credincioșilor. Fie ca sufletul frăției tale să se facă însoțit de Îngeri către Dumnezeu la odihna veșnică”, a transmis protos. Paulin Alecu.


Și alți apropiați ai părintelui Daniel au transmis mesaje de condoleanțe.
 

„Un om, pe care l-am cunoscut pentru prima data aici la Tomis si cu care îmi era foarte drag să ma reîntâlnesc. Bunătatea si blândețea, erau lucrurile care îl defineau. De astăzi, va face parte din soborul din cer, la Liturghia Arhiereasca a lui Hristos”

„Acum m-am odihnit și am aflat ușurare multă, că m-am mutat din stricăciune și m-am dus la viață Doamne, slavă Ție! Hristos Domnul sa te rânduiască părinte Daniel în lumina veșnică a împărăției sale”


Sursa foto: Facebook

Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii