Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:24 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

VIDEO ÎPS Teodosie a ținut, la miezul nopții, slujba de Anul Nou

ro

01 Jan, 2021 12:47 2812 Marime text


 
  • Înalt Prea Sfințitul Teodosie a oficiat slujba Te Deum în catedrala arhiepiscopală Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Constanța, la miezul nopții, în ciuda restricțiilor.

Municipiul Constanța se află sub carantină până în seara de 1 ianuarie, iar  cetățenii nu au voie să circule între orele 23:00 și 5:00 fără motive bine întemeiate.

La slujbă au participat aproximativ o sută de persoane.

Reprezentanții IPJ Constanța au transmis că persoanele prezente au fost atenționate verbal.
 

Cu privire la evenimentul religios desfăşurat seara trecută, la Catedrala Arhiepiscopală Sfinții Petru și Pavel, precizăm faptul că polițiști și jandarmi constănțeni au acționat în zona respectivă, informând persoanele cu privire la legislația actuală în ceea ce privește deplasarea în afara locuinței în intervalul orar 23.00 - 05.00, precum și obligativitatea purtării măștii de protecție în mod corespunzător.

Astfel, polițiștii au adus la cunoștința cetățenilor măsurile dispuse în actualul context epidemiologic.

Reamintim că scopul nostru nu este acela de a aplica sancțiuni, ci ca oamenii să conștientizeze riscurile la care se expun, dacă nu respectă normele legale în vigoare.

Persoanele prezente au fost atenționate verbal, polițiștii amintindu-le despre necesitatea adoptării unui comportament responsabil, transmite IPJ Constanța.







 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii