Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:00 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doliu în rândul pompierilor. Un colonel din cadru ISU Suceava s-a stins din viață

ro

18 Jun, 2019 13:44 2626 Marime text
Colonelul (r) MIRCEA GOSPODARU, fostul Adjunct al inspectorului șef al ISU Suceava, a trecut la cele veșnice la numai 63 de ani, după 32 de ani de carieră militară și 10 ani de pensie, informează ISU Bucovina Suceava. 

„Pompierii militari suceveni îi aduc cu profund respect un ultim omagiu și transmit familiei îndurerate, Sincere Condoleanțe!” - au transmis reprezentanții ISU Suceava

Colonelul (r) MIRCEA GOSPODARU s-a născut la 25 mai 1956, în localitatea Miroslovești, din județul Iași. După absolvirea Școlii Militare de Ofițeri Activi ai Ministerului de Interne - arma Pompieri (1977-1980), ofițerul a lucrat doar în familia pompierilor militari suceveni, fie că instituția se denumea Grupul de Pompieri, fie Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava, ocupând diferite funcții, respectiv locțiitor comandant de companie, comandant de companie, inspector de specialitate (prevenire) sau șef al Centrului Operațional. 

Ultima funcție deținută a fost cea de Adjunct al inspectorului șef, în perioada 2006-2009.

„Colonelul (r) MIRCEA GOSPODARU va rămâne veșnic în amintirea noastră ca un foarte bun camarad, un excelent comunicator, remarcându-se prin dăruire, profesionalism și dragoste față de arma pompierilor.
Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!” - au mai transmis reprezentanții ISU Suceava. 

Sursa foto: ZIUA de Constanța și Facebook/ISU Bucovina Suceava
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii