Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:59 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 9 iulie 2013

ro

09 Jul, 2013 10:07 2314 Marime text
Părinţii, fraţii, cumnaţii şi nepoţii anunţă cu durere în suflet trecerea la cele veşnice a celui care a fost fiu, frate, cumnat şi unchi, Marcel Drenea. Vei rămâne veşnic în inimile noastre. Înmormântarea ca avea loc astăzi, la ora 12.00, în satul Biruinţa, comuna Topraisar.

Cu adâncă durere, unchiul Mitică, mătuşa Nuţi şi verii Cami şi Ciprian anunţă trecerea în nefiinţă a celui care fost nepot şi văr, Marcel Drenea. Vei rămâne veşnic în amintirea noastră!

A plecat dintre noi Viorica Constantin, cea care mi-a fost mamă, soră şi prietenă. Adio sora mea dragă, iar când Domnul va dori, noi ne vom reîntâlni şi nimeni nu ne va despărţi! Coca Matei, cea mai mică dintre surosi şi fraţi.

Cu tristeţe, am aflat că prof. Gigi Pavel a redat ultima lecţie. Profesionalismul, sinceritatea şi dulceaţa graiului său vor dăinui peren în inimile celor care l-au cunoscut. Dumnezeu să-l ocrotească!

Cu mare durere în suflet, familia Crăciun Lenuţa, Laurenţiu şi Nina anunţă trecerea în nefiinţă a celei care a fost Constantin Viorica. Dumnezeu să te odihnească în pace! Sincere condoleanţe!

Familia Matei şi familia Dristaru sunt alături de familia Constantin în aceste clipe grele la trecerea în nefiinţă a celei care a fost Constantin Viorica. Sincere condoleanţe familiei îndoliate!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii