Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:11 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 6 august 2013

ro

06 Aug, 2013 10:27 2541 Marime text
Un om de o calitate deosebită, un sufletist convins, „Tataia”, a deschis poarta Raiului. Am pierdut un prieten, un sfătuitor, un soţ, un tată, un bunic. Lumea este mai săracă de astăzi. Cu adâncă durere şi tristeţe în suflet, soţia, copiii şi nepoţii anunţă plecarea în ceruri a celui care a fost Dideaţă Petre, un tată devotat şi un soţ minunat! Dumnezeu să-l ierte! Slujba de pomenire va avea loc la Biserica Sfinţii Trei Ierarhi (Cireşica la orele 11.30).

Cu profund regret, colectivul Agenţiei de Publicitate Telegraf este alături de colega lor Alina Antonaru la marea durere pricinuită de dispariţia tatălui, Dideaţă Petre. Sincee condoleanţe! Dumnezeu să-l aibă în pază!

Colegele din cadrul Agenţiei de Publicitate Telegraf Advertising (Mică Publicitate) sunt alături de colega lor Alina Antonaru în aceste momente grele pricinuite de trecerea în nefiinţă a tatălui său. Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Familia Tudor Dumitru şi Angela împărtăşeşte durerea prin care trec Alina şi Doru Antonaru la despărţirea veşnică de bunul lor tată, socru şi bunic, Dideaţă Petre, şi transmite şi pe această cale sincere condoleanţe! Dumnezeu să-l aibă în grijă!

Familia Drăghici Vali şi Radu este alături de Alina Antonaru în aceste momente de grea încercare prin care trece la decesul tatălui, Dideaţă Petre. Dumnezeu să îl odihnească în pace, iar tu, Alina, să fii puternică!

Sunt alături de colega mea Alina Antonaru în aceste momente grele la trecerea în nefiinţă a tatălui, Dideaţă Petre. Sincere condoleanţe! Voicilă Ioana.

Departamentul de contabilitate al SC Telegraf Advertising SRL Constanţa este alături de colega Antonaru Alina în aceste momente grele pricinuite de dispariţia din viaţă a bunului ei tată, Dideaţă Petre şi transmite întregii familii condoleanţe. Lacrimi şi flori pe tristul mormânt!

Un gând de alinare, compasiune şi mângâiere pentru Mihaela Vrâncianu la ceas de grea încercare pricinuită de decesul mamei sale. Dumnezeu să o odihnească! Colectivul Agenţiei de Publicitate Telegraf Advertising (Mică publicitate).

Cu regret în suflet, deplângem dispariţia celui care a fost Silvestru Ion, soţ, tată, bunic şi străbunic. Viaţă luminată în împărăţia tatălui! Elena, Ilie, Dudi, Mariana, Aurora, Veronica, Alexandru, Bianca, Octavian.

Cu profundă durere, suntem alături de Monica şi Nicky în greaua încercare a vieţii ca urmare a trecerii în veşnicie mult prea devreme a soţului şi tatălui Gabriel Vieru. Dumnezeu să le dea putere şi lui Gabi să-i lumineze calea şi să-l odihnească în pace! Veşnică amintire! Familia Ivan.

Familia Radu Geo şi Nina deplânge încetarea din viaţă a colegului lor Vali Marin şi transmit sincere condoleanţe familiei greu încercate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Colectivul Unităţii Militare 0769 anunţă cu regret trecerea în nefiinţă a celui ce a fost lt. col. Vasile Gabriel Vieru, ofiţer de o aleasă ţinută morală şi profesională. Dumnezeu să-l odihnească! Sincere condoleanţe familiei îndoliate!

Colegii de la Marketing şi Relaţii Publice Protocol din cadrul CN APM SA Constanţa sunt alături de Lorenzo Anghel în grelele momente pricinuite de decesul tatălui său. Dumnezeu să îl odihnească!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii