Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:01 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 24 ianuarie 2014

ro

24 Jan, 2014 10:02 3297 Marime text
Facultatea de Arte din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța anunță cu regret dispariția conf. univ. dr. Daniel Sărăcescu, un distins cadru didactic, coleg, fondator al facultății. Membrii corpului didactic și studenții, colegi și discipoli, îi aduc un respectos omagiu și își exprimă profundele regrete la dureroasa dispariție. Sincere condoleanțe familiei îndoliate!

Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski”, colegii şi prietenii deplâng trecerea în nefiinţă a pianistului şi profesorului dr. Daniel Sărăcescu, muzician dedicat profesiei şi, nu în ultimul rând, un om de o calitate rară. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Plecarea mult prea devreme dintre noi a colegului Vasile Liescu ne-a îndurerat nespus de mult. Suntem alături de familia greu încercată de durerea despărţirii de cel care a fost un bun profesionist, care s-a dedicat cu multă competenţă specialităţii navale, pe care a profesat-o cu pasiune în cei peste 30 de ani de activitate alături de echipa noastră. Noi, cei care l-am cunoscut şi am apreciat calităţile lui, îl vom păstra mereu în amintirea noastră. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colegii din Şantierul Naval Constanţa.

Locatarii blocurilor BOB şi MOC din strada Mircea cel Bătrân 131 îşi exprimă regretul profund pentru dispariţia celui care a fost un bun vecin, Jean George, şef scară MOC, şi sunt alături de familia îndoliată.

Ing. Jean George, ai plecat prea devreme în ceruri. Frumoasele amintiri nu mor niciodată!. Dumnezeu să te odihnească în pace! Familia Ciurea - COMAT şi colegii din Liceul „Mircea cel Bătrân”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Matei 25 Jan, 2014 18:29 Nimic nu poate şterge durerea şi tristeţea ce s-au aşternut în sufletele noastre când destinul l-a luat de lângă noi pe cel care a fost un sot, un tată şi un bunic iubit, MATEI ȘTEFAN. Nu te vom uita niciodata! Înmormântarea va avea loc luni 27 ianuarie 2013, ora 11.00, la Biserica “Adormirea Maicii Domnului I” Constanța. Fam. Matei Dorina, Giani,Iulian, Raluca, Giulia și Dana