Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:14 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 22 mai 2013

ro

22 May, 2013 10:29 1914 Marime text
Un suflet mare a plecat dintre noi, o inimă bună a încetat să mai bată şi s-a ridicat la ceruri. Omul care a fost catalizatorul întâlnirilor aniversare a promoţiei LMB 1949, Peter Robin Popescu, a plecat să se întâlnească cu draga lui soţie, Nelly. Dumnezeu să îi odihnească! Ghişe Nicolae.

Una dintre cele mai mari personalităţi a românilor, asiduu şi onest cercetător în problemele vitale ale istoriei naţionale româneşti din ultimul veac, Gheorghe Buzatu de la Iaşi, de la Craiova, de la Constanţa şi din întreaga Românie, a plecat, pe neaşteptate, dintre noi. Colaboratorii şi prietenii săi de la Muzeul de Istorie şi Arheologie Constanţa speră că o recoltă nouă de suflete, conştiinţe şi ştiinţă românească va încerca să umple golul imens lăsat de profesor. Prietenia şi respectul nostru totdeauna! Dumnezeu să vă odihnească, domnule profesor!

Familia Caraveţeanu este alături de vecina Eugenia Pelea în aceste momente grele prin care trece la decesul fiicei Luminiţa Bică, după o lungă şi grea suferinţă. Vei rămâne veşnic în amintirea noastră! Familia Mitulescu este alături de Eugenia – mamă, Marius – soţ şi Dănuţ – fiu la decesul celei care a fost Luminiţa Bică. Vei rămâne veşnic în amintirea noastră!

Familia Berbec Ilie regretă decesul celei care a fost Luminiţa Bică, fiica vecinei Eugenia Pelea, după o lungă şi grea suferinţă. Transmitem sincere condoleanţe familiei îndoliate!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii