Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:31 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 20 august 2013

ro

20 Aug, 2013 10:29 2089 Marime text
Regretăm sincer, cu adâncă durere, după o lungă şi grea suferinţă dispariţia celui ce ne-a călăuzit paşii în viaţă Constantin Ceparu. Ceremonia funerară va avea loc astăzi, la Biserica Cimitirului Central şi înhumarea la Cimitirul Palazu Mare. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Asociaţia de Locatari Capidava 4 este alături de familia Ceparu prin greaua durere pricinuită de pierderea domnului profesor Constantin Ceparu. Sincere condoleanţe!

Personalul medical de la SOTRM Eforie Sud este alături de colega noastră Mariana Preda şi exprimă condoleanţe pentru trecerea în eternitate a soţului său. Viaţa este în mâinile Domnului şi El singur hotărăşte clipa întoarcerii acasă a fiecăruia dintre noi. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Chiriţă Gheorghe, fiica Carmen şi nepotul Ştefan anunţă decesul soţiei, mamei şi bunicii, Ştefana-Julieta, la vârsta de 73 de ani. Sicriul cu corpul neînsufleţit este depus la Casa Albastră. Înmormântarea va avea loc mâine, la Cimitrul Central. Regrete eterne şi veşnică pomenire! Nu te vom uita niciodată, buna noastră!

A plecat dintre noi cumnata noastră Julieta Chiriţă. Dumnezeu s-o aibă în pază! Familia Iagăr Ion şi Eugenia.

Lacrimi şi regrete eterne pentru cel care a fost soţ, tată şi bunic, Niţă Tudoran. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Personalul de la CN APM SA Constanţa – Serviciul infrastructură Sud este alături de colegul Dumitraşcu Vasile şi exprimă condoleanţe pentru trecerea în eternitate a surorii sale. Dumnezeu s-o odihnească în pace!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii