Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:15 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 2 septembrie 2013

ro

02 Sep, 2013 09:39 1817 Marime text
Organizaţia Judeţeană Constanţa a PSD este alături de doamna GÂJU MARIANA în aceste clipe dureroase pricinuite de trecerea în nefiinţă a soacrei sale. Sincere condoleanţe!

Organizaţia Municipală Constanţa a PSD este alături de doamna GÂJU MARIANA în aceste momente de grea încercare pricinuite de pierderea soacrei sale. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Organizaţia Judeţeană de Femei Constanţa a PSD este alături de doamna GÂJU MARIANA în greaua încercare pricinuită de pierderea soacrei sale. Condoleanţe întregii familii!

Organizaţia Municipală de Femei Constanţa a PSD este alături de doamna GÂJU MARIANA în marea durere pricinuită de trecerea în eternitate a soacrei sale. Sincere condoleanţe familiei îndurerate!

Doamna Viorica Dăncilă este alături de doamna GÂJU MARIANA în durerea pricinuită de decesul soacrei sale. Sincere condoleanţe!

Sunt alături de doamna GÂJU MARIANA în durerea pricinuită de încetarea din viaţă a soacrei domniei sale. Rovana Plumb. Dumnezeu să o odihnească în pace!

În aceste clipe grele, sunt alături de doamna GÂJU MARIANA prin decesul soacrei sale şi îmi exprim întreaga mea compasiune! Găluşcă Constantin. Sincere condoleanţe!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii