Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:25 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 19-20 octombrie 2013

ro

21 Oct, 2013 09:59 1606 Marime text
Colegii de la Curtea de Apel Constanţa sunt alături de domnul judecător Anghel Răzvan în greaua în greaua încercare suferită prin pierderea tatălui său. Sincere condoleanţe şi Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Promoţia anului 1963 a Liceului Ing. A. Saligny Cernavodă anunţă trecerea în nefiinţă a respectatului profesor Nicolaie Uzună. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanţe familiei!

Cu mare tristeţe în suflet, anunţăm trecerea la cele veşnice, după o lungă şi grea suferinţă, a celei ce ne-a fost mamă şi bunică, Buzelan Elena. Familiile Cosuleanu şi Buzelan se roagă pentru sufletul ei.

Cu adâncă durere în suflet, familia Stanca Ion anunţă decesul fulgerător al mult iubitei lor fiice şi surori Gabriela, la numai 41 de ani. Nu te vom uita niciodată! Dumnezeu să o odihnească!

Cu sufletul plin de durere, plângem trecerea în nefiinţă a celui care ne-a fost tată şi socru, Costea Ioan. Te vom iubi şi te vom păstra în inimile noastre pentru totdeauna. Dumnezeu să te odihnească în pace! Soţia, fiica, ginerele şi nepoţii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii