Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:44 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 17 octombrie 2013

ro

17 Oct, 2013 10:15 1915 Marime text
Cu adâncă durere, anunţăm trecerea în lumea celor drepţi a celui care a fost plutonier adjunct şef Marian David, coleg şi prieten. Nu-l vom uita niciodată! Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa este alături de familie în drumul spre lumină, linişte şi pace, astăzi, 17 octombrie, ora 13.30, la Cimitirul Municipal. Dumnezeu să-l odihnească!

Colectivul ISU Dobrogea Constanţa deplânge încetarea din viaţă a colegului lor, plt. adj. şef Marian David şi este alături de familia îndoliată. Sincere condoleanţe! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Conducerea şi salariaţii SC Confort Urban SRL sunt alături de familia îndoliată si-i transmit sincere condoleanţe în greaua pierdere suferită prin decesul celei care a fost colega noastră Antohi Ioana. Dumnezeu să o odihnească!

SCA Haşotti şi Asociaţii suntem alături de colega noastră Irina Antohi în aceste clipe de grea încercare şi durere pricinuite de decesul mamei. Sincere condoleanţe!

Şantierul de Drumuri, împreună cu salariaţii din SPUT deplâng trecerea în nefiinţă a celei care a fost o colegă deosebită, Antohi Ioana. Sunt alături de familia îndoliată şi-i transmit sincere condoleanţe. Dumnezeu să o odihnească!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii