Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:21 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 17 iulie 2015

ro

17 Jul, 2015 10:08 2146 Marime text
Cu inimile zdrobite de durere, soţia, fiul şi nora anunţă trecerea în eternitate, la numai 74 de ani, a celui care a fost Paul CRĂCIUN, un suflet deosebit de bun şi cald. Ai lăsat un gol imens în inimile noastre! Cortegiul funerar va pleca astăzi, 17.07.2015, ora 11.00, de la casa mortuară din str. Theodor Burada a Cimitirului Central. Slujba religioasă va avea loc la Biserica Cimitirului Central.
 
Un bun şi drag prieten, Paul CRĂCIUN, s-a lăsat răpus de o nedreaptă suferinţă şi a plecat spre stele. A fost un om de omenie, un mare caracter, un familist devotat, un prieten adevărat. Îndoliatei familii, dragei noastre Augusta, le transmitem regretele şi compasiunea noastră. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Aurelia şi Ştefan Lăpuşan.
 
Cu sufletele îndurerate, este alături de familia Crăciun Paul, în greaua suferinţă pricinuită de decesul lui Paul Crăciun. Vei rămâne veşnic în sufletele noastre!
 
Familiile Sandu Constantinescu şi Eugen Manea deplând dispariţia dragului lor prieten Paul Crăciun şi sunt alături de familia îndoliată.
 
Împărtăşim durerea familiei Crăciun, acum când se desparte de bunul lor tată, soţ, asigurându-i de sincera noastră compasiune. Familia Emin.
 
Colegii din Camera de Conturi Constanţa sunt alături de familia îndurerată, în greaua pierdere suferită prin dispariţia celui care a fost Paul Crăciun. Sincere condoleanţe!
 
Cu adâncă durere în suflet, familia anunţă încetarea din viaţă a celui care a fost Neculai Tudor, soţ, tată şi bunic desăvârşit. Nu te vom uita niciodată! Dumnezeu să te odihnească în pace!
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii