Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:36 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 16 ianuarie 2013

ro

15 Jan, 2013 15:42 2467 Marime text

cruce.jpgO inima bună a încetat să mai bată, un suflet curat s-a ridicat la Cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens în vieţile noastre, Rodica, Sico şi Cătălin Mihai. Sufletele noastre vor plânge mereu pentru Constantin Mihai, soţul şi tatăl, care a iubit necondiţionat, omul care şi-a făcut un ţel din a dărui celor din jur o clipă de bucurie. Inimile noastre vor lăcrima mereu de dorul bunatăţii şi înţelepciunii tale, cu care ne-ai croit mereu drumul în viaţă! Dumnezeu să te odihnească în pace!

Recunoştinţă veşnică scumpului nostru soţ şi tată, Constantin Mihai.

Dumnezeu să-l odihnească!

Cu inimile zdrobite de durere şi neputincioşi în faţa destinului, cumnaţii, fraţii şi nepoţii - familiile Tugearu şi Ploscaru anunţă decesul mult prea devreme a celui care a fost Constantin Mihai, un om de o înaltă calitate morală, un suflet bun, ce a ştiut să fie un exemplu pentru noi toţi.

Dumnezeu să-l ierte!

Conducerea SC RAJA SA Constanţa este alături de Rodica Mihai, în greaua încercare prilejuită de trecerea în nefiinţă a soţului său. Bunul Dumnezeu să-i dea odihna veşnică în Împărăţia Sa!

Un gând de mângâiere, compasiune şi sincere condoleanţe din partea colegilor de la Serviciului Tehnic pentru Mihai Rodica, în aceste momente grele când soţul său, Constantin Mihai a trecut la cele veşnice.

Sincere condoleanţe!

Colectivul I.T.M. Constanţa transmite un gând de compasiune şi sincere condoleanţe familiei îndurerate de trecerea la cele veşnice a domnului Florian Gheza, fost inspector-şef al I.T.M. Constanta, un om minunat şi un coleg stimat de toşi cei care au avut onoarea să-l cunoască.

O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet curat s-a ridicat la Cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens în vieţile noastre, Rodica, Sico şi Catălin Mihai. Sufletele noastre vor plânge mereu pentru Constantin Mihai, soţul şi tatăl, care a iubit necondiţionat, omul care şi-a făcut un ţel din a dărui celor din jur o clipă de bucurie. Inimile noastre vor lăcrima mereu de dorul bunătăţii şi înţelepciunii tale, cu care ne-ai croit mereu drumul în viaţă! Dumnezeu să te odihnească în pace! Recunoştinţă veşnică scumpului nostru soţ şi tată, Constantin Mihai. Dumnezeu să-l odihnească!

Cu inimile zdrobite de durere şi neputincioşi în faţa destinului, cumnaţii, fraţii şi nepoţii - familiile Tugearu şi Ploscaru anunţă decesul mult prea devreme al celui care a fost Constantin Mihai, un om de o înaltă calitate morală, un suflet bun, ce a ştiut să fie un exemplu pentru noi toţi. Dumnezeu să-l ierte!

Conducerea SC RAJA SA Constanţa este alături de Rodica Mihai în greaua încercare prilejuita de trecerea în nefiinţă a soţului său. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică în Împărăţia Sa!

Un gând de mângâiere, compasiune şi sincere condoleanţe din partea colegilor de la Serviciului Tehnic pentru Mihai Rodica, în aceste momente grele, când soţul său, Constantin Mihai, a trecut la cele veşnice. Sincere condoleanţe!

Clubul Sportiv Farul Constanţa este alături de Ion Draica în aceste momente de grea încercare, la despărţirea de mama sa. Sincere condoleanţe!

Clubul Sportiv Farul Constanţa anunţă cu regret decesul lui Florin Geza, sportiv în cadrul secţiei de navomodelism. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Un pios omagiu şi sincere condoleanţe familiei celui ce ne-a fost prieten, Mihai Constantin. Dumnezeu să te odihnească în pace! Familia Iasonidis.


Sincere condoleanţe în aceste clipe de grea încercare transmitem familiei celui ce ne-a fost prieten, Mihai Constantin. Dumnezeu să-l ierte! Familia Antoniadis.

Colectivul din cadrul Clubului Sportiv Farul Constanţa este alături de colegul lor Ion Draica în aceste momente grele pricinuite de decesul mamei. Sincere condoleanţe! Dumnezeu s-o ierte!

Colegii din cadrul Clubului Sportiv Farul Constanţa şi de la secţia de Navomodelism deplâng trecerea în nefiinţă a celui ce a fost Geza Florian, fost sportiv al clubului şi transmit pe acestă cale sincere condoleanţe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l ierte!

Familiile Minea şi Pascu sunt alături de prietena lor Carmen Ionescu în greaua despărţire de fratele ei, ing. Dinu Mihai.

A dispărut timpuriu bunul nostru prieten Dinu, cel ce încânta cu harul lui orele noastre de relaş. Suntem alături de Cătă, Sico şi Rodica Mihai în aceste clipe nefericite. Nu-l vom uita! Dumnezeu să-l odihnească! Lumi, Ioli, Florin, Eugen.

Nesecate lacrimi pentru un frate unic Dinu Mihai Constantin. Carmen Ionescu şi copiii.

Un sincer gând de alinare şi compasiune pentru domnul Gheorghe Bosînceanu la trecerea întru cele veşnice a mamei sale. Suntem alături de familia îndoliată şi transmitem un ultim omagiu. Viaţa noastră este în mâinile Domnului şi El singur hotărăşte clipa întoarcerii acasă a fiecăruia dintre noi. Dumnezeu să o odihnească în pace! Colectivul Cuget Liber.

Colectivul Histria Shipmanagement este alături de domnul Gheorghe Bosînceanu în aceste momente de grea încercare şi suferinţă pricinuite de trecerea în nefiinţă a mamei sale. Suntem alături de familia îndoliată şi ne exprimăm cele mai sincere condoleanţe şi profunda noastră compasiune.

Ne alăturăm durerii familiei domnului Gheorghe Bosînceanu în aceste momente triste pricinuite de despărţirea de draga lor mamă şi bunică. Sincere condoleanţe! Dumnezeu să o odihnească în linişte şi pace! Colegii din Şantierul Naval Constanţa.

Colectivul ANR este alături de colega Rodica Avram şi îşi exprimă regretul profund pentru trecerea în eternitate a tatălui său, Mihail Moraru. Suntem alături de familia greu încercată! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Domnul Gheorghe Verioti transmite sincere condoleanţe şi este alături de familia domnului Gheorghe Bosînceanu în aceste momente de grea încercare pricinuite de trecerea în nefiinţă a mamei sale. Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Familia Gheorghe Verioti transmite sincere condoleanţe şi este alături de familia domnului Gheorghe Bosînceanu în aceste momente de grea încercare pricinuite de trecerea în nefiinţă a mamei sale. Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii