Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:53 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 13 decembrie 2013

ro

13 Dec, 2013 09:34 2559 Marime text
Soţia şi copiii anunţă cu adâncă durere încetarea din viaţă a celui ce a fost regizor şi conducător al Operei din Constanţa, Ion Drugan. Înhumarea va avea loc astăzi, la ora 10.00, la Cimitirul Evreiesc.

Cu adâncă durere, soţia şi fiicele anunţă trecerea în nefiinţă a dragului lor Mihăilescu Petrică. Corpul neînsufleţit este depus la Capela Cimitirului Municipal (Energia), iar înhumarea va avea loc astăzi, ora 13.00, la Cimitirul Energia. Dumnezeu să-l odihnească!

Cu profundă durere, anunţ decesul iubitei mele mame, ing. Tudora Aurelia, după o lungă şi grea suferinţă. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Trupul neînsufleţit se află la Biserica Adormirii I şi va fi condus pe ultimul drum în data de 14.12.2013, la ora 14.00.

Promoţia 1964 a Liceului M. Eminescu anunţă cu profundă tristeţe trecerea în nefiinţă a colegului Dan Rădulescu, distins economist.
A venit deseori din Bucureşti sau Braşov să revadă oraşul natal şi prietenii la întâlnirea noastră tradiţională de sfârşit de septembrie. A depăşit cu simţul umorului încercările prin care a trecut în ultimul timp... Cum au trecut anii de la „orele de curs de pe Valea portului” sau de la petrecerea pe care tatăl său a încheiat-o trimiţându-ne să-i cumpărăm „Dimanche-ul” de jos...
Condoleanţe familiei! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii