Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:11 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 13 august 2013

ro

13 Aug, 2013 15:07 2027 Marime text
Cu adâncă durere în suflet, familia Cristea şi Zlatea anunţă trecerea la cele veşnice a celui care a fost Mihai Florin Cristea. Amintirea celui ce ne-a fost tată, un Om deosebit, frumos şi bun, nu se va şterge niciodată din suflete noastre. Rămăşiţele sale lumeşti vor fi depuse în jurul zilei de azi, la casa Albastră, la Cimitirul Central. Cine doreşte să-l petreacă pe ultimul drum poate poposi alături de familia  îndoliată mâine, 14 august, la ora 11.00, al slujba de înmormântare, ce are loc la biserica sfânta Cuvioasă Paraschiva.


Redacţia telegraf îşi exprimă regretul profund pentru dispariţia celui care a fost Mihai Florin Cristea şi este alături de familia îndoliată. Ne alăturăm durerii familiei şi colegii noastre Alina Cristea în aceste clipe dureroase.


Personalul Clinicii de Diabet din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa este alături de colega lor Simona Nicola şi familia ei în aceste momente de grea încercare.


Cristina, Lizeta sunt alături de prietena Mioara în greaua încercare pricinuită de decesu soţului Pascal Rafte. Condoleanţe familiei Rafte pentru dispariţia neaşteptată a prietenului Rafte Pascal.


Familia doctor Decu Paul deplânge dispariţia prematură a prietenului de o viaţă Rafte Pascal. Condoleanţe familie. Dumnezeu să-l odihnească în pace
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii