Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:53 20 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 12 aprilie 2013

ro

12 Apr, 2013 12:54 15199 Marime text
Un gând de alinare şi mângâiere pentru Nicolae Duşu şi familia acestuia, acum când se desparte de iubita lui mamă, Sofia Duşu. Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică! Familia Bosînceanu.

Salariaţii SC Casa de Expediţii Phoenix SA Constanţa îşi exprimă regretul şi compasiunea faţă de dl. Preşedinte Duşu Niculae la trecerea în nefiinţă a mamei sale sale. Sincere condoleanţe familiei!

Familia Tapangea Decebal este alături de Duşu Niculae în marea durere pricinuită de trecerea în eternitate a mamei sale. Sincere condoleanţe familiei!

Părinţii şi copiii clasei a II-a C de la Şcoala Gimnazială Mihai Viteazul sunt alături de doamna învăţătoare Enuţă Primavera în greaua pierdere suferită prin decesul tatălui său. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanţe familiei îndurerate!

Alexandru-frate şi Gina-cumnată, deplâng trecerea în nefiinţă a surorii Duşu Sofia, lăsând în inimile noastre multă durere şi regrete. O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet generos s-a ridicat la cer, iar noi ne luăm rămas bun de la mătuşa noastră, tanti Fica. Amintirea ei va rămâne mereu în sufletele noastre. Nepoţii – fam. Belu Nicolae şi Ilie Duiliu.

Colectivul Socep SA este alături de dl. Nicolae Duşu şi familia dânsului în greaua suferinţă pricinuită de trecerea în nefiinţă a mamei sale. Sincere condoleanţe!

Colectivul SC Sulina Estival SA transmite sincere condoleanţe familiei domnului Duşu Niculae la trecerea în nefiinţă a mamei sale, Sofia Duţu. Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Colectivul Cina SA este alături de domnul Duşu Niculae la trecerea în eternitate a mamei sale, Duşu Sofia. Sincere condoleanţe!

Un gând de alinare şi mângâiere pentru colega noastră Mirela Enuţă, la ceas de grea încercare pricinuită de pierderea tatălui său, Florea Enuţă. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colectivul de cadre didactice al Şcolii Gimnaziale nr. 7 „Remus Opreanu” din Constanţa.

Clubul Sportiv Farul Constanţa este alături de domnul Niculae Duşu în aceste momente pricinuite de decesul mamei sale. Sincere condoleanţe! Dumnezeu s-o odihnească în pace!


Ti-a placut articolul?

Comentarii