Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:59 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 10 iulie 2013

ro

10 Jul, 2013 10:19 2474 Marime text
O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet bun s-a ridicat la ceruri, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens. Noi, soţia, fiica şi fiul, ne luăm rămas bun de la iubitul nostru soţ şi tată, Lucian Lotreanu.

Transmite sincere condoleanţe familiei Lotreanu în aceste clipe grele pricinuite de decesul fratelui şi cumnatului nostru, Lucian Lotreanu. Familia Din.

Cu mare durere în suflet, ne luăm rămas bun de la cel care fost Lucian Lotreanu. Familia Lotreanu.

Familia Antoniadis este alături de cei în suferinţă în urma decesului bunului nostru prieten Lucian Lotreanu, un om deosebit ce s-a stins prea devreme. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Familia Horovei este alături de Bogdan Lotreanu şi întreaga familie în cel mai greu moment al vieţii pricinuit de pierderea fulgerătoare a nepreţuitului său tată, Lucian Lotreanu. Sincere regrete şi odihnă veşnică sufletului său generos!

Sincere condoleanţe dragului nostru Cristian, ai pierdut averea vieţii tale – mama, Mariana Manolache! Fiţi tari! Familia Traian şi Marius Dinu.

Cu adâncă durere în suflet, familia şi cumnaţii anunţă trecerea la cele veşnice a celui care a fost un soţ şi un erou, Paul Cristian Boulean. Vei rămâne veşnic în amintirea noastră!


S-a stins din viaţă unul dintre dascălii care au făcut cinste învăţământului constănţean, dl. Pavel Gheorghe. Prietenii sunt alături de suferinţa familiei. Petrică A.

Cu adâncă durere în suflet, colegii din Primăria Municipiului Constanţa sunt alături de colega lor Clinciu Daniela la trecerea în nefiinţă a tatălui ei, cel care a fost Gheorghe Mihai. Sincere condoleanţe familiei! Dumnezeu să-l odihnească!

Familia îndurerată anunţă dispariţia după o grea suferinţă a celui care a fost Economu Stila. Înmormântarea va avea loc la Biserica Sf. Constantin şi Elena, astăzi, la ora 14.00. Nu te vom uita! Dumnezeu să te odihnească în pace!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii