Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:12 11 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restaurantul Next, un local colorat și modern din centrul vechi al municipiului Constanţa (galerie foto)

ro

18 Oct, 2016 00:00 7186 Marime text
Restaurantul Next este un loc interesant, din Constanţa. Au o casă veche în centrul Constanţei, mai exact pe strada Mircea cel Bătrân numărul 2, în Piaţa Ovidiu. E Centrul Vechi al Constanţei acolo, „istoric“, frumos, cu farmec, cu câţiva copaci mari şi bătrâni rămaşi în picioare. Este un spaţiu destul de larg, amenajat în stilul industrial, cu mare priză la publicul de azi, în special al celui tânăr.
 
Este un local colorat, frumos amenajat, cu atenţie şi cu un concept unitar, foarte plăcut. Investiţia pare consistentă, tot interiorul este renovat şi amenajat cu pricepere de către nişte oameni care au avut o idee clară în minte şi au reuşit să o şi exprime. Prin urmare, amenajarea este făcută cu multă personalitate, au vrut să iasă din rând cu orice preţ şi au reuşit, fără îndoială.
 
Next a prins foarte bine la studenţi şi la elevi, am văzut multă lume şi majoritatea erau tineri. Mâncarea e relativ simplă, bucătărie „urbană“, cum i se zice adesea. Nu au multe feluri, mai multă băutură şi nu e de mirare, clienţi ca aceia despre care am scris mai sus nu sunt pretentioşi decât la preţuri. Or, la Next, preţurile sunt rezonabile, aşa că îmi închipui că sunt mulţumiţi din toate punctele de vedere. Serviciul a fost bun, iar Next e un restaurant - pub - club - terasă - şi altele, mai deosebit în Constanţa şi interesant din multe puncte de vedere, chiar vă îndemn să mergeţi să vizitaţi, merită să le meargă bine. Au găsit formula potrivită, acesta e genul de restaurant care are şanse mai mari să prindă la clientul constănţean, pe care nu-l interesează prea mult dacă e servit pe stânga sau pe dreapta, atâta vreme cât primeşte un zâmbet de la omul cu tava. Cred că Next va fi plin încă o bună bucată de vreme, şi chiar le doresc să le meargă bine, mi se pare că fac lucrurile cinstit şi cum trebuie.
 
În ceea ce priveşte măsurile de siguranţă, am văzut afişat planul de evacuare în caz de incendiu. M-au întrebat dacă achit cash sau cu cardul şi mi-au dat, odată cu nota, şi bonul fiscal. În acest local, legea este aplicată şi se fumează pe terasă.

Ce spune Registrul Comerţului

Restaurantul Next funcţionează pe societatea Sicilia Bella SRL, înfiinţată în anul 2016, cu sediul social în municipiul Constanţa ce se ocupă de restaurante. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului în data de 17 octombrie, asociaţi în firmă sunt Patris Lupu şi Elena Nicoară, iar administratorul firmei este Mădălina Damian.
 
Patris Lupu mai apare ca asociat în New Toscana SRL şi în Toscana SRL, pe când asociata lui, Elena Nicoară, nu mai figurează în nicio altă firmă.
  

Informaţii utile:

Facebook: https://www.facebook.com/NEXT-by-Patris-841143045992473/
Telefon: 0726 203 440
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii