Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:19 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restaurantul Delfinul semnează reţeta evenimentului perfect (galerie foto)

ro

19 Aug, 2015 00:00 5290 Marime text
Dacă sunteţi în căutarea unui spaţiu pentru nuntă sau pentru alt tip de eveniment cu desfăşurare în Constanţa, trebuie să vă vorbesc despre locul potrivit. Restaurantul Delfinul este conceput special pentru reuşita oricărui tip de eveniment, într-un ambient plin de eleganţă, stil şi profesionalism. Situat pe strada Flămânda nr. 19, Delfinul este unul dintre restaurantele cu tradiţie din Constanţa, un spaţiu ireproşabil, ce funcţionează după rigorile unui local de lux, dar care se adaptează cerinţelor fiecărui eveniment în parte.
 
Restaurantul organizează nunţi, botezuri, aniversări, cununii, petreceri de firmă, precum şi alte tipuri de festivităţi, care sunt găzduite în două saloane interioare, elegante, rafinate şi extrem de primitoare, cu o capacitate de 120, respectiv 200 de locuri. Localul pune la dispoziţie şi o terasă, unde te poţi bucura de aerul curat. Dacă evenimentul este mai mare, saloanele se transformă într-unul singur, cu o capacitate de 340 de locuri.
 
Stilul modern şi aranjamentul aflat întotdeauna în ton cu fiecare eveniment creează eleganţa aparte ce caracterizează saloanele. Pentru că detaliile fac diferenţa, restaurantul Delfinul oferă aranjamentele, feţele de masă, husele, fundele, covorul roşu de la intrare, decorul şi tot ce este necesar pentru reuşita unui eveniment, totul gratuit! Culorile disponibile sunt cele clasice, armonizate cu saloanele. Doar meniurile consumate se plătesc, nimic în plus.
 
Preţurile sunt foarte convenabile, iar calitatea serviciilor este excepţională. Meniurile sunt personalizate în funcţie de tipul de eveniment. La un preţ mic, cu tort şi prăjituri incluse, puteţi alege un meniu care să satisfacă toate exigenţele. Și nimic nu poate fi lăsat la voia întâmplării atunci când trebuie să mulţumeşti câteva sute de gusturi diferite. Toate farfuriile au în comun însă prospeţimea, bunul gust şi originalitatea.
Preţul unui meniu de nuntă porneşte de la 109 lei şi poate ajunge până la 180 de lei, un meniu de botez porneşte de la 83 de lei şi poate ajunge la 101 lei, iar un meniu musulman porneşte de la 105 lei şi ajunge până la 118,80 de lei.
 
Restaurantul are în ofertă şi un meniu complet, cu tot cu băuturi, la preţul acestuia adăugându-se suma de 25 de lei de persoană. Băuturile sunt din toate categoriile: de la cafea, suc, apă, vin, până la martini, whisky, vodcă. Clientul are astfel avantajul că nu riscă să plătească mai mult decât consumă sau să rămână cu prea multă băutură după eveniment. Restaurantul oferă servicii complete, astfel încât clientul nu va avea de ce să îşi facă griji cu privire la faptul că băutura sau porţiile nu vor fi suficiente sau că va rămâne cu surplus şi va trebui să plătească suplimentar. De asemenea, restaurantul Delfinul oferă şi meniuri de zi, pentru evenimente ce ţin doar câteva ore, la preţuri ce variază între 65 şi 74 de lei.
 
Valoarea avansului este, de regulă, 1.000 de lei, iar dacă intervine ceva sau clientul se răzgândeşte, banii sunt restituiţi integral. Dorinţa ca evenimentul dumneavoastră să vă reprezinte va deveni responsabilitatea restaurantului Delfinul, proiectat a veni în întâmpinarea invitaţilor cu soluţii potrivite şi opţiuni creative.
 
Delfinul este partenerul dumneavoastră de încredere pe termen lung pentru evenimente memorabile ale vieţii! Stabiliţi un reper pentru evenimentele de referinţă din viaţa dumneavoastră, iar restaurantul Delfinul vă oferă soluţia pentru spaţiul de nuntă sau pentru orice tip de festivitate, spaţiul perfect unde veţi beneficia de serviciile dedicate ale unei echipe de profesionişti. Restaurantul Delfinul garantează succesul evenimentelor dumneavoastră!

Informaţii utile

Telefon: 0241.636.883
Email: office@restaurantdelfinul.ro
Facebook: www.facebook.com/pages/Restaurant-Delfinul
Locuri de parcare: Da
Wi-Fi: Da.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii