Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:26 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În spiritul tradiţiilor, să petrecem cum se cuvine un Crăciun autentic, propus de restaurantul Delfinul din Constanţa

ro

12 Nov, 2016 00:00 7056 Marime text
Dacă ai rămas „blocat“ în Constanţa în perioada sărbătorilor de iarnă şi încă mai eşti în căutarea unui loc drăguţ şi confortabil unde să poţi petrece Crăciunul, trebuie să rezervi acum o masă la restaurantul Delfinul. Cu preparate fine, localul are oferte pentru cei care aleg să se aşeze la masa de sărbători altundeva decât acasă.
 
Restaurantul Delfinul se află, aşa cum îi stă bine unui local select, pe strada Flămânda numărul 19 din municipiul Constanţa. Astfel, cu prilejul Crăciunului, localul organizează petreceri la preţuri avantajoase, cu un meniu ce începe de la preţul de 55 de lei şi ajunge până la 100 de lei, în funcţie de diversitatea produselor. Cea mai bună modalitate de a-i aduna pe toţi prietenii la o masă este să faci o rezervare şi să mâncaţi ceva bun, într-un decor care să pară familiar.
 
De asemenea, celor care mizează pe tradiţie, dar nu vor să iasă din casă şi nici să gătească, restaurantul Delfinul le pune la dispoziţie oferte de Crăciun, ce includ preparate specifice sărbătorilor, pentru a le lua acasă.
 
La restaurantul Delfinul sunt amenajate două saloane: unul cu o capacitate de 100 de locuri şi altul cu o capacitate de 200 de locuri. Dacă petrecerea este mai mare, saloanele se transformă într-unul singur, cu o capacitate de 300 de locuri. Cu siguranţă cei din echipă sunt specialiştii numărul 1 în organizarea de evenimente festive în cel mai mic detaliu în cadrul restaurantului. Ei îţi vor transforma visul în petrecerea stilată la care nu te aşteptai! Sunt, într-adevăr, gazde minunate, deoarece au toate dotările necesare pentru succesul garantat al oricărui eveniment. Dispun de personal calificat, un decor adecvat pentru fiecare eveniment în parte şi, mai presus de toate, oferă servicii ireproşabile astfel încât orice client care a intrat o dată în acest restaurant să revină cu plăcere de nenumărate ori.
 
Masa de Crăciun poate fi asigurată fără stat la coadă la magazin, fără emoţii că preparatele nu vor ieşi cum trebuie, printr-un simplu telefon, respectiv o rezervare. Aceasta se face la numărul de telefon 0241.636.883 sau la adresa de email office@restaurantdelfinul.ro.
 
Informaţii utile
Telefon: 0241.636.883
Email: office@restaurantdelfinul.ro
Facebook: www.facebook.com/pages/Restaurant-Delfinul
Locuri de parcare: Da
Wi-Fi: Da
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii