Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:25 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sylvain BLONDIN met le feu !

ro

31 Mar, 2010 19:27 4135 Marime text

sylvainblondin1.jpgPAREID, 29 MARTIE 2010

Dupa ce a denuntat anumite practici dubioase a « vanatorilor de capete » si lipsa lor de profesionalism, Sylvain BLONDIN se regaseste in mijlocul unei polemici si a unor atacuri violente. Adevarul doare !
Intors din misiunea in Maghreb, unde Sylvain BLONDIN a fost convocat de Ambasada Frantei si de misiunea de dezvoltare economica in vederea semnarii unui contract de cooperare in raport cu competentele sale si specializarile sale, respectiv in resurse umane si in formare profesionala, el a vrut sa raspunda diferitelor atacuri si acuzatii rau-voitoare care i-au fost adresate. Cu peste 20 de ani de experienta (UNILEVER, JOHNSON WAX intre alte societati pentru care a lucrat), el a recrutat, de asemenea, pentru embleme de renume international (PECHINEY-ATOCHEM, MITSUBICHI ELECTRIC, ARCELOR, ITALCIMENTI, CORA, DARTY, CARREFOUR, PEUGEOT CITROEN S.A, RENAULT, PONT A MOUSSON S.A, ministere, Senat, camere de comert si industrie etc.....)

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • florin 07 Jun, 2010 18:40 Atentie Medici, impotriva firmei CEFC si a lui Sylvan Blondin o circulara a fost emisa de Colegiul National al Medicilor din Franta. Deoarece pretinde ca este conferentiar international si specialist in resurse umane si ca ar avea contacte cu cele mai inalte institutii din Franta si de fapt este totul un fals. www.ordre-medecins-35.org/s86_6_0-circulaires-cnom.html
  • florin 02 Jun, 2010 12:34 Blog pamflet despre mine si escrocheriile mele : http://sylvainblondin.wordpress.com/