Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:50 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nu rata meciurile bune din Premier League

ro

27 Jul, 2021 00:00 1384 Marime text
În cazul în care ești pasionat de fotbal și vrei să îți încerci șansele în a estima rezultatele unora dintre cele mai interesant meciuri din Anglia, pregătește-te de atac și plasează pariuri cote Premier League. Numită și EPL de la English Premier League, aceasta este ce mai importantă competiție fotbalistică din Anglia și din Europa. În cadrul ei se confruntă 20 de cluburi  din EFL sau  English Football League.
Cu sau fără bilete plasate, vei avea posibilitatea să urmărești  o serie de meciuri, acasă și în deplasare, care te vor ține multe weekend-uri aproape de televizor și  de cel mai iubit sport.

În cazul în care ți-e dor de Manchester United, Chelsea, Manchester City, Arsenal, Blackburn Rovers, Leicester City sau Liverpool, fii pregătit să te întâlnești din nou cu ele, urmărind unele dintre cele mai vizionate meciuri de pe glob.
 

Câteva detalii istorice despre Premier League

Fondată în 1992  ca FA Premier League, ca urmare a separării cluburilor din Football League First Division de Football League, această competiție a crescut din ce în ce mai mult de la an la an, ajungând să contorizeze o cotă de piață,  drepturi de difuzare și bugete de marketing de multe miliarde de lire sterline.

Statistic, Premier League este cea mai vizionată ligă de fotbal din întreaga lume, fiind difuzată în nu mai puțin de 212 zone geografice, aproximativ 643 milioane de case, cu un potențial de audientă estimat la 4,7 miliarde de oameni.

Liga Întâi de Fotbal Engleză este prima și din punct de vedere al performantelor obținute în ultimi ani în UEFA Champions League. Cinci cluburi engleze au reușit, de când s-a înființat competiția, să câștige 14 trofee.

După un 2020 greu, sezonul 2021 se anunță unul exploziv, cu  multe provocări, răsturnări de situație și meciuri spectaculoase. Dar mai ales unul în care suporterii se întorc pe stadioane pentru a-și susține echipele favorite.
 

De ce să pui pariuri pe cote de meciuri din Premier League?

Fiind vorba despre una dintre cele mai importante competiții sportive fotbalistice din Anglia și din Europa, interesul va fi mare și cotele vor fi ridicate. Vei avea posibilitate să vezi multe meciuri bune și să te pui la curent cu tot ceea ce înseamnă fotbal de calitate.

Cele mai importante case de pariuri și platforme de pariuri online pun la bătaie premii substanțiale și bonusuri de joc consistente. Și chiar dacă profitul nu va fi unul mult mai mare decât de obicei, vei avea posibilitatea să te bucuri de un buget de joc mai bun.

Ai la dispoziție cote și pariuri la meciuri între unele dintre cele mai valoroase cluburi din Anglia, Europa și din lume, câteva dintre ele fiind câștigătoare de mai multe ori în Liga Campionilor.

În cazul în care ai un cont pe una dintre cele mai bune platforme de pariuri online și ai nevoie de sfaturi, poți găsi ponturi de meciuri și strategii de acțiune pentru a plasa  pariuri bune, pe Betfair.ro.
 
Nu uita niciodată că pariurile implică riscuri. Joacă responsabil doar pe site-uri de pariuri online licențiate. Deschide-ți cont doar dacă ai peste 18 ani.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii