Stafidele, recomandate în curele de slăbire
Stafidele, recomandate în curele de slăbire
04 Jul, 2014 10:29
ZIUA de Constanta
1369
Marime text
Stafidele, rezultate în urma procesului de uscare a strugurilor, conţin fenoli, glucoză, fructoză, potasiu, magneziu, cupru, calciu, fier, catehine, vitaminele A şi B, fitonutrienţi şi aminoacizi.
Consumate în cantităţi normale, stafidele aduc un plus de energie organismului şi sunt recomandate în curele de slăbire, deoarece nu conţin grăsimi. Stafidele au proprietăţi antioxidante, fiind de mare ajutor în lupta împotriva radicalilor liberi. Acestea asigură o bună funcţionare a oaselor, previn osteoporoza, reduc riscul apariţiei degenerescenţei maculare, principala cauză a pierderii vederii la persoanele în vârstă.
Stafidele împiedică dezvoltarea bacteriilor în cavitatea bucală, previn deteriorarea dinţilor, apariţia cataractei, protejează vederea, reduc febra şi distrug bacteriile şi viruşii, protejând organismul de răceli sau de alte viroze respiratorii. Totodată, stafidele combat anemia şi stimulează producerea de celule roşii, ce au rolul de a transporta oxigenul către ţesuturi. Consumate zilnic, acestea reglează tranzitul intestinal, previn constipaţia, reduc aciditatea gastrică şi contribuie la eliminarea mai rapidă a toxinelor din organism.
Consumate în cantităţi normale, stafidele aduc un plus de energie organismului şi sunt recomandate în curele de slăbire, deoarece nu conţin grăsimi. Stafidele au proprietăţi antioxidante, fiind de mare ajutor în lupta împotriva radicalilor liberi. Acestea asigură o bună funcţionare a oaselor, previn osteoporoza, reduc riscul apariţiei degenerescenţei maculare, principala cauză a pierderii vederii la persoanele în vârstă.
Stafidele împiedică dezvoltarea bacteriilor în cavitatea bucală, previn deteriorarea dinţilor, apariţia cataractei, protejează vederea, reduc febra şi distrug bacteriile şi viruşii, protejând organismul de răceli sau de alte viroze respiratorii. Totodată, stafidele combat anemia şi stimulează producerea de celule roşii, ce au rolul de a transporta oxigenul către ţesuturi. Consumate zilnic, acestea reglează tranzitul intestinal, previn constipaţia, reduc aciditatea gastrică şi contribuie la eliminarea mai rapidă a toxinelor din organism.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii