Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:45 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru sucuri răcoritoare şi detoxifiante

ro

28 Jun, 2014 11:58 2101 Marime text
La un anumit interval de timp, organismul are nevoie de o cură de detoxifiere, ce presupune introducerea în alimentaţie a unor băuturi care grăbesc eliminarea toxinelor şi refac sănătatea sistemului digestiv.

Una dintre aceste băuturi răcoritoare se poate prepara din trei piersici, o jumătate de papaya şi o linguriţă de ghimbir ras. Toate ingredientele se mixează, iar sucul obţinut se bea imediat.
Dintr-o banană, o cană de afine şi o linguriţă de seminţe de in se face un shake, bogat în vitamine şi oxidanţi, care va grăbi eliminarea toxinelor şi va stimula celulele creierului, datorită antioxidanţilor conţinuţi.
 
O altă băutură revigorantă se poate realiza din 250 grame de kiwi şi 100 grame de grapefruit galben. Aceste două fructe, împreună cu o linguriţă de miere, sucul de la o jumătate de lămâie şi 60 ml apă plată, se mixează şi se consumă în cel mai scurt timp. Sucul din ananas se prepară din 600 grame ananas, o rădăcină mică de ghimbir şi câteva frunze de mentă. Cele trei ingrediente se mixează şi se îndulcesc cu puţină miere.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii