Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Detoxifiere de suport cu legume și fructe proaspete

ro

16 Apr, 2021 00:00 2281 Marime text
  • Cura de o săptămână cu legume și fructe minuțios făcută, este de mare ajutor înaintea începerii unui tratament mai puternic.
Este inutil să începem un tratament agresiv împotriva  bolilor hepatice,  sau a neoplasmelor neoperabile, atâta vreme cât nu se parcurg etapele care să ajute în identificarea anumitor factori care au generat boala respectivă.
 
Din acest motiv, se recomandă ca toate persoanele cu suspiciuni de neoplasm sau cu un diagnostic cert al bolii, să nu apeleze la nici un tratament naturist, înaintea unei cure de detoxifiere parcursă riguros.
 
Cura de o săptămână cu legume și fructe minuțios făcută, este de mare ajutor înaintea începerii unui tratament mai puternic.
 
Timp de șapte zile trebuie să se urmeze cura de dezintoxicare, constând în două amestecuri de sucuri naturale.Dimineața, se ia o sfeclă roșie de 300 de g și două mere acrișoare (aproximativ 200 de g), se curăță și se trec prin mașina de făcut suc.
 
Acest suc se bea pe parcursul a 30 de minute înaintea micului dejun.
 
Seara, se curăță doi morcovi (200 g), o rădăcină de pătrunjel (100 de g),  ridiche neagră (100 de g) și două mere (250 de g). Se trece totul prin mașină, iar amestecul obținut se bea la o oră după cină sau înainte de culcare.
 
Tratamentul se face de două ori pe an pentru bolnavii cu hepatită cronică și de patru ori pe an pentru cirotici.
 
Este obligatoriu, ca în perioada acestei cure, să nu se consume proteină animală, scrie autoarea Mariana Borloveanu cartea se intitulata "Leacuri mănăstirești".
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii