Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:06 02 08 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

centrulnatura.ro Puterea sucurilor proaspete

ro

05 Jun, 2021 00:00 2254 Marime text

Am vizionat recent un documentar apărut mai demult (pe care eu l-am descoperit doar recent) și care m-a impresionat în mod special.
Mai ales că a apărut la momentul în care schimbările dietei și procesul de detoxifiere în care sunt implicată personal sunt destul de importante.
Vă invit să-l vizionați împreună cu mine.

http://www.filme-online.tv/fat-sick-nearly-dead-online-2010/

Sucurile proaspăt stoarse de fructe și de legume au efecte multiple asupra organismului:
1) hidratează (au conținut mare de apă, care este o apă organică, o apă vie din plantele care au prelucrat apa pământului, cu ajutorul puterii Soarelui – așadar – gătită natural).
2) hrănesc (sunt adevărate ”băi” de minerale și vitamine – care perfuzează organismul cu puterea vindecătoare a Naturii

3) detoxifică – stimulează eliminarea deșeurilor produse de toate celulele corpului și de alimentele toxice introduse continuu prin alimentația modernă.
Nu este nevoie să faceți posturi cu sucuri, adică diete precum cele văzute în filmul de mai sus. Este suficient să introduceți în alimentația zilnică - mai ales în prima parte a zilei - a sucurilor (1-2 sucuri pe zi) pentru a observa beneficiile acestora.

De ce să nu mâncăm fructele și legumele crude? mă veți întreba. De ce sucuri?
Pentru că nu puteți mânca acea cantitate de fructe și legume necesară a vă aduce toate mineralele și vitaminele în corp – nu le puteți digera și nu încap în tubul dv digestiv. Varianta tip suc – este varianta prin care introduceți în organism o cantitate foarte mare de minerale și vitamine care va fi ușor prelucrată, rapid absorbită și imediat folosită de către celule. Din energia care se economisește (nemaifiind folosită pentru procesul de digestie) veți putea beneficia pentru vindecare și detoxifiere (corpul se vindecă singur de câte ori este lăsat să o facă).

Puteți mânca și fructe și legume crude, în zilele când beți sucuri. Mai bine mai multe fructe și legume decât prea multe alimente gătite și procesate.
Alimentația modernă ne-a adus în pragul dezastrului biologic în care se află majoritatea oamenilor în prezent.


Abundența este dușmanul cel mai mare din prezent.

Abundența alimentelor rapide – procesate – pline de substanțe chimice și complet lipsite de nutrienți.
Prin contrast cu documentarul de mai sus – urmăriți-l pe următorul – care vă prezintă un drum invers, în care un om sănătos devine bolnav doar prin consum alimentar.
http://documentare.digitalarena.ro/supra-dimensioneaza-ma-2004/
Vizionați aceste două documentare cu întreaga familie, inclusiv cu copii mai mari, care pot înțelege ceea ce se întâmplă.
Învățați lecții foarte importante din experiențele acestor oameni.
Învățați mai multe din aceste trăiri directe decât din toate cuvintele specialiștilor.

Sursa text: www.centrulnatura.ro
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii