Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:35 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Blefaroplastia, o procedura simplă care întinereşte chipul

ro

19 Jul, 2014 14:08 1643 Marime text
Blefaroplastia, o procedură destul de simplă, de tip operatoriu, care se realizează la nivelul ochilor, este o intervenţie chirurgicală, cu ajutorul căreia se înlătură excesul de grăsime şi cel de piele de la nivelul pleoapelor ochilor, atât de la cele superioare, cât și de la cele inferioare. Prin acest procedeu, poţi avea un aspect plăcut şi reîntinerit, dar, în acelaşi timp, se corectează scăderea câmpului vizual.
 
Blefaroplastia este indicată în tratamentul diferitelor probleme care apar la nivelul ochilor, precum excesul de piele din zona pleoapelor inferioare şi superioare. De asemenea, îndepărtează grăsimea de la pleoape, ce oferă un aspect inestetic. Prin această intervenție chirurgicală, se poate corecta şi forma ochilor, dar şi cutele de la extremitățile ochilor.
 
Intervenţia chiurgicală se face sub anestezie generală şi locală. Operația poate dura o oră, până la cel mult trei ore. După ce sunt înlăturate pungile de grăsime şi excesul tegumentar, se suturează cu fire foarte fine şi se administrează un tratament cu medicamente antibiotice pentru prevenirea infecțiilor. După sapte zile, se scot firele. Edemul dispare după 10-12 zile, iar la aproximativ trei săptămâni dispar şi petele de culoare roşie-vineție de forma unor vânătăi. După operație, cicatricele vor fi de forma unor linii albe fine.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii