Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preparate-culinare.ro Ciorbă de pui a la grec

ro

02 Feb, 2015 00:00 2280 Marime text
Una dintre cele mai cunoscute supe greceşti, "ciorbă" de pui a la grec (avgolemono), este o reţetă simplă şi uşor de preparat. Îmbogăţită cu aromă de lămâie şi textura bogată şi cremoasa a amestecului de ouă şi smântână, această supă gustoasă are o consistentă deasă. În cazul în care doriţi să fie mai lichidă puteţi suplimenta cantitatea de apă cu 500-750 ml.
 
Ingrediente
pulpe de pui mari 3
morcovi mari 3
ţelină 1 bucată
rădăcina de pastarnac 1
ceapă 1
smântână 350 grame
gălbenuşuri 4
orez 75 grame
zeamă de lămâie 1 lămâie
pătrunjel proaspăt tocat 1 legătură

Reţeta completă pe: http://www.preparate-culinare.ro/supe-si-ciorbe/50-ciorba-de-pui-a-la-grec
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii