Lauraadamache.ro Papanaşi prăjiţi
Lauraadamache.ro: Papanaşi prăjiţi
							
							 08 Oct, 2014 00:00 
							
														
							
								ZIUA de Constanta
								 
				                    7489
							
							
								
								
								Marime text
				                   
				                   
				                
							
							 7489
							
							
								
								
								Marime text
							
							
						
						
						 7489
							
							
								
								
								Marime text
				                   
				                   
				                
							
							 7489
							
							
								
								
								Marime text
							
							
						 
							 Nu fac foarte des papanaşi, deşi îi ador, dar ieri mi s-a făcut dor de bunica şi de papanaşii ei, aşa că nu am stat prea mult pe gânduri şi am făcut reţeta de papanaşi a bunicii.
Nu fac foarte des papanaşi, deşi îi ador, dar ieri mi s-a făcut dor de bunica şi de papanaşii ei, aşa că nu am stat prea mult pe gânduri şi am făcut reţeta de papanaşi a bunicii.Pentru nişte papanaşi că la carte, bunica spunea că brânză de vaci trebuie să fie grasă şi foarte bine scursă, făină cernută de două ori, să îi prăjim într-o cratiţă cu fund gros şi focul să fie mic.
Papanaşi prăjiţi (9 bucăţi) – Ingrediente
300 g brânză de vaci200 g făină
1 ou mediu
50 g zahăr
1 linguriţă praf de copt (4 g)
1 linguriţă plină coajă rasă de portocale
1 vârf cuţit sare
1 păstaie vanilie/1 plic zahăr vanilat
500 – 600 ml ulei de arahide pentru prăjit
Reţeta completă pe Lauraadamache.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
								Comentarii
							
							 Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
					Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
					

 
															 
														 
										_thumb2.jpg) 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
												 
												 
												 
												 
												 
												 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
					