Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:43 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tort cu crema de vanilie si capsuni

ro

10 Sep, 2013 11:25 3301 Marime text
Desi nu prea combin fructe cu nuci si uleiuri, am zis ca pentru acest Potluck, ca sa ii rasfat pe participanti, am sa fac o exceptie. Stiu ca in aceasta privinta putin sunt atat de scrupulosi ca si mine si mi-am zis ca macar pentru aceste ocazii sa experimentez si eu cum este sa te joci cu arome, culori si gusturi exotice.
Acest tort a iesit un deliciu, lucru confirmat si toti cei care au apucat sa il guste. M-am grabit sa postez reteta pentru ca am primit prea multe cereri ca sa las sa mai astepte.

Ingrediente:

    Blat
    pulpa de nuca (rezultata de la lapte) - 500 g
    pulpa de migdale (rezultata de la lapte) - 300 g
    stafide aurii Jumbo - 300 g
    vanilie - 2 pastai (partea interioara)
    portocale - 2 bucati
    ulei de palmier raw - 5 linguri

    Crema de vanilie
    faina de caju - 500 g
    vanilie - 2 pastai (partea interioara)
    nectar agave - 10 linguri
    lamaie - zeama de la 1 bucata
    ulei de cocos presat la rece - 7 linguri
    apa de izvor - cat este necesar
    Strat de capsuni

    Crema de capsuni
    capsuni - 400 g
    faina de caju - 300 g
    sirop de agave - 10 linguri
    ulei de cocos - 8 linguri

Reţeta completă aici: rawveganjoy.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii