Tort cu crema de vanilie si capsuni
Tort cu crema de vanilie si capsuni
10 Sep, 2013 11:25
ZIUA de Constanta
3627
Marime text
3627
Marime text
Desi nu prea combin fructe cu nuci si uleiuri, am zis ca pentru acest Potluck, ca sa ii rasfat pe participanti, am sa fac o exceptie. Stiu ca in aceasta privinta putin sunt atat de scrupulosi ca si mine si mi-am zis ca macar pentru aceste ocazii sa experimentez si eu cum este sa te joci cu arome, culori si gusturi exotice.Acest tort a iesit un deliciu, lucru confirmat si toti cei care au apucat sa il guste. M-am grabit sa postez reteta pentru ca am primit prea multe cereri ca sa las sa mai astepte.
Ingrediente:
Blat
pulpa de nuca (rezultata de la lapte) - 500 g
pulpa de migdale (rezultata de la lapte) - 300 g
stafide aurii Jumbo - 300 g
vanilie - 2 pastai (partea interioara)
portocale - 2 bucati
ulei de palmier raw - 5 linguri
Crema de vanilie
faina de caju - 500 g
vanilie - 2 pastai (partea interioara)
nectar agave - 10 linguri
lamaie - zeama de la 1 bucata
ulei de cocos presat la rece - 7 linguri
apa de izvor - cat este necesar
Strat de capsuni
Crema de capsuni
capsuni - 400 g
faina de caju - 300 g
sirop de agave - 10 linguri
ulei de cocos - 8 linguri
Reţeta completă aici: rawveganjoy.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii
Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi


