Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:29 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lifestyle Greg Klassen - transformarea mobilierului în artă (galerie foto)

ro

02 Aug, 2014 09:16 2916 Marime text
Greg Klassen, după cum singur se descrie: „Eu sunt un om - eu nu sunt o companie. Sunt un soț, un tată și un artist. Soția mea și cu trei copii sunt o sursă de inspirație și de fericire. Sunt, de asemenea, inspirat de frumoasa lume chiar în fața ușii mele. Locuiesc în Pacific Northwest, pentru a găsi inspirație în copaci, în râuri și în câmpii“.

Greg Klassen este de un original şi talentat artist  din Washington, care creează birouri și mese - lac, îmbinând perfect linia dintre mobilier și artă.



Datorită relației sale cu o fabrica de cherestea locale, Klassen are acces la bucăți de lemn brut, ceea ce înseamnă că el poate face uz de formele sale naturale și imperfecțiunile frumoase pentru mobilierul său unic. Aceste forme organice dau puterea naturală de "râuri" și "lacuri" din mesele sale.



Klassen, care are o diploma in teologie, scrie, "Eu încerc să realizez simbioza perfectă dintre frumuseţea naturală a lemnului şi măiestria calificată a producătorului. Atunci când cei doi sunt impreuna, o piesă poate într-adevăr cânta!"
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii